nagyon megijedt

2021.02.04. 07:37

Sikítófrászt kapott Tóth Gabi a kislánya miatt

A barátnőjét hívta fel, aki tanácsokkal segítette az ijedt énekesnőt.

Forrás: Origo

Érdekes témát feszeget legfrissebb blogbejegyzésében Tóth Gabi a csalad.hu oldalon. Az énekesnő elmesélte, hogy kislánya, Hannaróza épp a felfedező korszakát éli, Gabi ezért is érzi úgy, hogy most tényleg minden pillanatban figyelnie kell rá. Ennek kapcsán mesélt el egy ijesztő történetet is, amikor megfogalmazása szerint sikítófrászt kapott – írja a ripost.hu.

„Vera átjött valamelyik nap, és hozta az egyik kutyáját. Hanni imádta, ment utána mindenhova, az meg egy rém türelmes jószág, bármit meg lehet vele csinálni.

Az egyik pillanatban minden rendben volt, a másikban a lányom úgy döntött, hogy a kis kezével közelebbről megvizsgálja az eb hátsóját.

Mire odanéztem, már elég behatóan matatott azon a környéken, majd hirtelen azzal a kezével bele is nyúlt a saját szájába. Mondanom sem kell, sikítófrászt kaptam” – emlékezett vissza az énekesnő, akit végül a barátnője nyugtatott meg.

Címkék#Tóth Gabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!