Ország-világ

2021.02.22. 05:50

Sokkot kaptak a szülők: tetőtől talpig lehámlott a gyermekük bőre

Csak egy pillanatra nem figyeltek, most a többi szülőt figyelmeztetik, hogy legyenek fokozott körültekintéssel fürdetés közben.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Jessica-Leigh Cox szerint csoda, hogy fia, Jenson Smith túlélte a szörnyű balesetet, amikor tetőtől talpig borzalmas égési sérüléseket szenvedett – írja a Ripost.

A kétéves gyerek a múlt héten esett át az 50. műtéten, amely bőrátültetést és bélműtétet is tartalmazott, és ennek ellenére anyja azt mondta, hogy gyermeke a szörnyűségek ellenére is folyton mosolyog.

A 29 éves anya azt hitte, hogy a fürdő ajtaja zárva volt, miközben tavaly februárban forró vizet engedett a kádba. Jensonnak viszont, aki akkor 19 hónapos volt, sikerült belemászni.

Jess és párja egy fröccsenést hallottak, és egyből a fürdőszobába rohantak. A fiút azonnal kihúzták a vízből, ennek ellenére bőrének a nagy része levált a testéről. Borzalmas állapotban került kórházba, súlyos égési sérülésekkel – írja a The Sun.

Az orvosok csak 3 százalék esélyt láttak a leforrázott gyerek túlélésére, nem gondolták volna, hogy életben marad. Az erős kisfiú azonban nem adta fel, és a mosoly nem tűnik el az arcáról, igazi kis harcos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!