veszély

2021.04.16. 14:30

Sokkot kaptam, még most sem vagyok jól! – autóbaleset szenvedett a magyar műsorvezető

Belerohantak az influenszer autójába, akinek felszakadt a szája és sokkot kapott. A vétkes sofőrnek a mobilja vonta el a figyelmét.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Megyeri Csilla csütörtök délután, a 11. kerületi Egér útról kanyarodott volna le, amikor megtörtént a baj: hátulról belementek az autójába. A vétkes sofőr kocsijában a légzsák is kinyílt, s percek alatt mentősök, rendőrök és tűzoltók lepték el a helyszínt.

Épp egy forgatásról mentem egy másik helyszínre, amikor autóbaleset ért. Indexeltem és kanyarodtam volna le, de a mögöttem lévő autós ezt nem vette észre, és belém jött. Szerinte olyan 50-60 km/h-órával. A mobilján pötyögött, a GPS-t akarta beállítani, ami sajnos, elvonta a figyelmét – kezdte a Borsnak Csilla, akit nagyon megrázott az eset.

Sokkot kaptam, még most sem vagyok jól, de szerencsére nagyobb baj nem lett. Felszakadt a szám, mert beütöttem a fejem a kormányba, bedagadt a bal kezem, de ennyivel megúsztam.

A másik autó vezetőjének sem lett baja, viszont az anyósülésen ülő utasát, egy fiatal lányt a mentő vitt el. A saját lábán szállt ki az autóból, de szédült. Remélem ő is jól van – tette hozzá a csinos tévés, akit a lelki trauma mellett az is megvisel, hogy csak nemrég vette meg álmai autóját és nagyon vigyázott rá.

Élete első autóbalesete az influenszernek

Még nem tudom mekkora a kár, de mivel az autóm egész hátulja sérült, másfél millióra becsüljük... De hogy őszinte legyek, ez érdekel a legkevésbé. A lényeg, hogy ép bőrrel megúsztuk. Nagyon sajnálom a fiút, mert abszolút együttműködő volt, azonnal elismerte, hogy hibázott és vagy százszor bocsánatot kért. És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy üzenjek az autósoknak:

Ne babrálják vezetés közben a mobiljukat, GPS miatt se, ugyanis egy másodperc elég, hogy megtörténjen a baj

Csilla vőlegénye, Zsolt egyébként azonnal a baleset helyszínére rohant, és mindenben támogatta szerelmét.

Hátulról hajtottak Csilla autójába
Fotó: © Instagram

Azonnal tárcsáztam Zsoltit, azt sem tudom, hol járt épp, de perceken belül ott termett mellettem, ami nagyon megnyugtatott. Életemben nem ért még ilyen baleset, és nem akarok túlzásokba esni, de ilyenkor picit azért átértékelődik az emberben sok minden... – tette hozzá Csilla.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!