Szemnek ingere

2021.09.23. 18:00

Íme, a 7 millió 700 ezer forintba kerülő iPhone (videó)

Nincs ok az aggodalomra, van újracsomagolt iPhone 13-as már 1 millió 800 ezer forintért is a Caviar kínálatában.

Forrás: Caviar

A Caviar orosz gyártó arra szakosodott, hogy a Samsung és az iPhone okostelefonjait átcsomagolja – mondhatni tokozza – aranyba, titánba. Így aztán a vastag pénztárcájú tulajdonosok nem kerülhetnek olyan kínos helyzetbe, hogy társaságukban rajtuk kívül más is elővegyen egy ugyanolyan telefont.

Ezúttal abból indultak ki, hogy

mekkora hiba lenne, ha a mobil nem passzolna a Rolex órához…

A bajt megelőzendő, elkészítettek egy sorozat egyedi iPhone 13 Pro-t és 13 Pro Max-ot, amelyeket különböző Rolexek ihlettek.

Az alábbi képen látható Olive Rays például óraszámlapra emlékeztető mintázattal, titánból és aranyozott fémből készült hátlappal vásárolható: ezt a Rolex Datejust kollekció ihlette, amely a Rolex 40. évfordulójának megünneplésére készült.

És így tovább: a videón látható Yacht Club változat a Rolex Yacht-Master II-t követi, a Dark Sky a Rolex Sky-Dweller, pontosabban a REF 326238 után készült (feketére festett tölgyfa aranyozott fémmel), míg a Meteoritot a Rolex Cosmograph Daytona inspirálta (a hátlap felső része valódi meteoritból készült).

Az előbbi négy készülék már 6000 és 8500 dollár (1 millió 800 ezer Ft és 2 millió 600 ezer Ft) közötti áron elérhető, attól függően, hogy mekkora a tárhelye, s hogy iPhone 13 Pro vagy 13 Pro Max az alapja a holminak.

Azért a Caviar készített egy igazi sztárt is, ami jobban beillik az eddig megszokott árképzésükbe.

Benvenuto nevet kapott modelljük a Rolex Cellini órája alapján készült: az óra és a telefon is Benvenuto Cellini reneszánsz aranyműves, ékszerész és szobrász után kapta a nevét. Ez messze a legdrágább a mostani eresztésből a maga 25 000 dolláros (7 millió 700 ezer Ft) induló árával. Mintázatát 18 karátos fehér aranyba gravírozták 18 karátos rózsaarany díszítéssel, hátlapja pedig valódi krokodilbőr.

Fotó: Caviar Benvenuto

Mindegyik telefonból csak 99 példány készül, írják a Caviar weboldalán, a Pair of Kings oldalon.

A parádés kollekció formatervezése a Caviar alapítójától, Szergej Kitovtól származik.

„A Rolex a kedvenc órám, a Caviar pedig a kedvenc kreációm: ezért szerettem volna e márkák legjobbjait egyetlen luxuskészülékben egyesíteni. A kollekció neve Pair of Kings, mert a Rolex az órák királya, a Caviar pedig az egyedi okostelefonok és kiegészítők királya.” – írja Kitov.

Borítóképünkön a Benvenuto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!