Vállalatoknál is helytáll

2019.06.20. 09:56

Melyik okostelefonos biztonsági megoldás a legerősebb?

Az egyetlen biztonsági megoldás, amely Vállalati Biztonság kategóriákban „Erős” értékelést kapott, a Samsung KNOX 3.2 platformja.

Ez a mobil biztonsági megoldás, amely számos készüléken előre telepítve megtalálható, sorozatban negyedik alkalommal kapott kiváló értékelést a Gartner által kiadott „Mobil Operációs Rendszerek és Készülékbiztonság: Platformok összehasonlítása” című jelentésben.

A Samsung Knox 3.2-t 30-ból 27 kategóriában „Erősnek” ítélték, továbbá az egyetlen gyártó a piacon, amely megkapta minden vállalati biztonsági kategóriában ezt a kiváló minősítést.

Számos védelmi mechanizmus ütős együttese

A jelentésben a Gartner a különböző mobileszköz platformokba épített központi operációs rendszerek biztonsági szolgáltatásait és vállalati menedzsment képességeit hasonlította össze.

A Samsung Knox olyan védelmi és biztonsági mechanizmusokból áll, amelyek védelmet nyújtanak a behatolók, vírusok, és egyéb veszélyek ellen. A Samsung Knox platform biztonságának kialakítása a gyártási szakaszban, egy hardver alapú, megbízható környezet megalkotásával kezdődik. Ezt a lépést szigorú biztonsági ellenőrzések követik, amelyek a rendszerindításkor kezdik meg működésüket és folyamatosan figyelik az eszköz integritását.

A Knox Platform for Enterprise-t minden más mobil megoldásnál több biztonsági tanúsítvánnyal ismerték el világszerte és a közigazgatásban is bizonyított.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!