Leghosszabb üzemidővel

2019.06.27. 18:01

Nem hinnénk, mennyi Watch GT okosóra kelt el

A tavalyi megjelenés óta több mint kétmilliót szállított le ebből az órából a kínai óriásvállalat.

Ezzel a számmal a Watch GT széria legutóbbi modelljei minden idők legsikeresebb hordozható okoskiegészítőjévé váltak.

Az IDC piackutató intézet legfrissebb jelentése szerint a Huawei 2019 első negyedévében 282,2 százalékos éves növekedést tudhatott magáénak az előző év azonos időszakához viszonyítva: tavaly mintegy 5 millió hordozható okoseszközt szállított le, mellyel bekerült a világ három legnagyobb globális hordozható okoseszköz-gyártója közé.

A készülékek elsősorban a kiemelkedő akkumulátor időtartamuk miatt népszerűek, mivel a Watch GT beépített Lite OS rendszerével és Duál-chipkészletével rendkívül hosszú használati időt biztosít a felhasználó számára.

Elismerte a szakma

A Huawei okosórája akár két hétig is bírja egy töltéssel, miközben az okoskészülék tulajdonosa az alapfunkciók mellett zavartalanul használhat olyan beállításokat is, mint a szívritmus-figyelés vagy az éjszakai tudományos alvásfigyelő.

A nagy online technológiai portálokon is jól szerepel a sorozat: a Pocket-lint 2019 legjobb okosórájának nevezte a Watch GT-t, az új széria Active típusú modellje pedig megkapta a WIRED „Legjobb akkumulátor-idejű okosórának” járó, valamint a Wareable „2019. legjobb okosórájának” járó elismerést.

A Watch GT TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával az eszköz állandó, 24 órás pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. Ezt a technológiát jelölték az idei mobilszakmai kiállítás, az MWC 2019 „Legjobb viselhető mobiltechnológiája” díjra is.

Sporttól az alvásig

A felhasználók alvásminőségének megfigyelését az sportóra TruSleep 2.0 funkciója teszi lehetővé. A valós idejű pulzusmérés, a légzésfigyelés és bigdata-elemzés segítségével a Watch GT tulajdonosai közel kétszáz javaslat közül választhatnak, ezzel javítva az alvás minőségét.

A készülék a sportok szerelmeseinek is hasznos beállításokkal szolgál: az okosóra több mint tíz sportmóddal rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik edzéseik ütemét és saját teljesítményüket egyaránt.

Idén márciusban a Huawei bemutatta a Watch GT sportóra-széria két új modelljét, a 46mm-es Active, illetve a 42mm-es Elegant Edition-t is.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!