Mesterséges intelligenciával

2019.01.09. 16:16

Többezer Wattal tolja az XBOOM

A karaoke funkció ráadásul kiszűri az énekhangot.

Az LG a CES-en mutatta be kibővített hangszóró-termékcsaládját, az új XBOOM -ot.

A család tagjai kisméretű és kompakt eszközök, az XBOOM Go hordozható Bluetooth-hangsugárzók és a mesterséges intelligenciát alkalmazó XBOOM ThinQ okoshangszórók.

Az új zászlóshajó készülék, a kisméretű CL98 modell 3500 Watt kimeneti teljesítményre képes, emellett pedig kompressziós kürttel szerelték fel, amely magasabb frekvencián is pontos és részletgazdag hangzást tesz lehetővé.

A prémium kategóriás XBOOM OL100 modellje az erőteljes, 2000 Wattos kimeneti teljesítmény mellett a vállalat saját szabadalmát is megkapta.

Ezt jelenti, hogy az egyedi hangerősítő kürt a hangszóró membránja mögött összesűrített levegőt az akusztikus hangnyomás létrehozásához az erősítőcsatornán keresztül áramoltatja, így a létrehozott magasfrekvenciás hangokat és basszust a felhasználók nem csak hallhatják, de érezhetik is.

A Meridiannal együtt fejlesztették

A készüléket egy Meridian Mode nevű funckióval is ellátták, melyet a neves brit audiocég, a Meridian szakértőivel együtt fejlesztettek.

A 2019-es LG XBOOM készülékek új funkciója a Karaoke Star, amely szinte bármelyik hangfájlról képes eltüntetni az éneksávot, teret engedve a bevállalósabbaknak, hogy saját maguk adjanak hangot zenei ambícióiknak.

A 18 egyedülálló vokális hanghatás tökéletesen illeszkedik a Multi-Colour Lighting funkcióhoz: a számos előre beállított partifény-opcióval a különleges világítási effektek bármilyen zeneszámmal és ritmussal szinkronba hozhatók.

A CES világkiállításról

A most zajló, január 11-én záruló 2019-es CES (Consumer Electronics Show, azaz Szórakoztató Elektronikai Kiállítás) az egyik legfontosabb találkozóhely a fogyasztói csúcstechnológia világában.

Rendszeresen beszámolunk néhány, a Las Vegas-i kiállításon bemutatott, izgalmas fejlesztésről.

A Consumer Electronics Show nyitóoldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!