Hallgassa élőben!

Megyék Csatája – Képeken a verseny legérdekesebb statisztikái

Záporoztak a gólok FIFA 21-ben, League of Legendsben Hecarim kapta a legnagyobb figyelmet.

Véget értek a Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox versenye, valamint a League of Legends torna mérkőzései. Bátran ki lehet jelentei, hogy az egész ország megmozdult, több ezer regisztráció érkezett be a hivatalos oldalon.

Végül FIFA 21-ben PS4 platformon Endline03 kettős győzelemmel, Xbox One konzolon Sero egy nagyon szoros 2-1-gyel zsebelte be a főnyereményt. LoL-ban a Budapesti Griffeket megállították a Nógrádi Tollas Vitézek, ezzel ők vihették haza az 500 000 forintos fődíjat.

A nevezés alsó korhatára 16 év volt, néhány versenyző közvetlenül a Megyék Csatája indulása előtti pár hétben szerezte meg a jogot az indulásra. Általánosságban kijelenthető, hogy Pest megye, valamint Budapest volt a legaktívabb mindkét versenyjátékban.

FIFA 21-ben mindkét döntőben a rövidebb eredménylistával büszkélkedő játékos diadalmaskodott, ez is mutatja, hogy a Megyék Csatája mezőnye mennyire erős volt valójában.

Az PS4-es e-sportolók bár többször vették be ellenfeleik hálóját, de összességében gólokban gazdag mérkőzéseket követhettek figyelemmel a nézők az egész versenyen.

 

Hozzászólások

először látható / 3 perce
Eddig ismeretlen Van Gogh-rajzot állítanak ki az amszterdami múzeumban
109264_forrocsoki_380
Harmadik oltás / 17 perce
Heol
Így küzdenek a gyöngyösi kórházban a járvány ellen - Fotók
A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban is folyamatosan zajlik a harmadik oltás beadása.
totem
Heol
„Visszanézve a műsort, több emberben is csalódtam” – vallja az egri bombázó
A csütörtöki Totem-adásból kiderült, hogy az önfeláldozás próbájában a szarvasoknál Eszter, a Farkasoknál Bálint áldozta fel magát a csapat másik két-két tagjáért, így ők ketten nem folytathatják a játékot.
109260_mango_380
járványhelyzet / 2 perce
Megtízszerezte az oltottak védelmét a harmadik oltás Izraelben
Izrael afféle kísérleti laboratóriumként is működik, az országban megfigyelt tapasztalatok nagyban befolyásolják más országok döntéshozóit.