18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Parádés meccseket vívtak a hírességek LoL-ban és FIFA-ban (videó)

League of Legendsben és FIFA 20-ban estek egymásnak a sztárok a Megyék Csatája Sztárfutamán.

Fantasztikus hangulatban telt az a néhány óra, amelyet a magyar sztárok az Idézők Szurdokában, valamint a FIFA arénákban töltöttek. Összesen 19 megyei híresség, valamint a 4 égtáj vezetője csapott a billentyűk és kontrollerek közé, hogy megmutassák ellenfelüknek, ők a jobb LoL és FIFA játékosok.

Sztárfutam FIFA összefoglaló

Jakabos Zsuzsa Franciaország válogatottját, Berki Krisztián az olasz nemzeti tizenegyet vezette harcba, de a rendes játékidőben nem született döntés, 1-1-es eredmény után jöhetett a szétlövés. A mindent eldöntő tizenegyespárbajban mindkét fél hibázott, de Donnarumma idegei nem bírták, ezzel az olimpikon úszónő győzelmével zárult az összecsapás.

A másik ágon Majka és Horváth Tomi eresztette egymásnak virtuális labdarúgóit. Az ózdi rapper otthonosabban mozgott a gyepen, hiába tett meg mindent a Sztárban Sztár nyertese, ezúttal csak a szépítőgól jött neki össze. 3-1-re a Manchester United és Majka diadalmaskodott.

Sztárfutam League of Legends összefoglaló

Észak képviselői voltak a Sztárfutamon: Aradi Balázs, Szorcsik Viki, Sass Dani, Demeter Alexandra, Tőrös „Bazska” Balázs

Dél képviselői voltak a Sztárfutamon: Liszkai Márk, Szvoboda Bence, Kovács Helga, Kenderesi Tamás, Kiss Imi

Nyugat képviselői voltak a Sztárfutamon: Deego, Meggyes Dávid, Illés Fanni, Eckü, Diaz

Kelet képviselői voltak a Sztárfutamon: Kőváry Anett, Muri Enikő, Szepesi Tibi, Baji Balázs, Debreczeni Dóra

Észak és dél küzdelmében egyértelműen uralták az Ordító Szakadékot Liszkai Márkék, Nidalee irányításával még egy Pentakillt is begyűjtött a testépítő. Kelet és nyugat összecsapásában egyik csapat sem tudott meglépni ellenfelétől, a végletekig kiélezett harcok után végül a keletieknek sikerült ledönteniük a nyugati Nexust.

A szórakoztató rendezvényen olyan sztárok kóstoltak bele az e-sportok világába, akik eddig egyáltalán nem ismerték ezt a világot. A Mediaworks szervezésében megrendezésre kerülő Megyék Csatája – Országos E-sport Versenynek első nagyobb állomása volt a Sztárfutam, innentől a reflektorfénybe a megyék legjobb LoL és FIFA játékosai kerülnek, akik megküzdhetnek az 1 millió forintos összdíjazásért.

Ne feledjétek, hogy még mindig tart a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájának regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások

műholdas mérések / 4 órája
Rekordkiterjedésű volt az ausztráliai bozóttüzek füstje
109264_forrocsoki_380
üzenet / 4 órája
Szívszorító! Ezt találták a fél éve elhunyt Szilágyi István sírján
Vannak, akik sosem feledik a tragikus sorsú színészt.
koronavírus
B.R.
Covid: eddig 19 gondozott fertőzöttsége vált ismertté a zaránki idősek otthonában
Ahogy arról korábban már írtunk, a zaránki idősek otthonában is felütötte a fejét a koronavírus, ketten elhunytak, 25 beteget tartanak nyilván.
109260_mango_380
átadóünnepség / 3 órája
Gyopáros Alpár: 2018-tól 2022 elejéig 2500 kilométer mellékúthálózat újulhat meg
230 milliárd forintnyi beruházás készülhet el 2021 végére, 2022 elejére.