Félelmetes

2022.09.16. 09:00

Levadászták az 500 kilós krokodilt

Garrett Wales egy 10 napos vadászaton vett részt Zimbabweban, amikor a helyiektől meghallotta, hogy egy óriási emberevő krokodil él az egyik tóban.

A helyiek csak "emberevő dinoszaurusznak" nevezték

Forrás: Shutterstock

A zimbabwei Savé-völgy egyik helyi tavában élő krokodilt a helyiek csak "emberevő dinoszaurusznak" nevezték. Garrettl attól tartott, hogy a helyiek veszélyben vannak, ezért úgy döntött, hogy levadássza az állatot írja a DailyStar. 

Legenda övezete az elképesztő méretekkel rendelkező állatot, amit a helyiek szerint senki nem látott még, azonban érzik, hogy a tóban lapul.

Garrett e szavak hallatán úgy döntött, hogy levadássza a lényt, mert ha valóban létezik, akkor veszélyt jelenthet a környékre.

Néhány vezető segítségével elhelyeztek egy csalit, amelyet azonban nem evett meg az állat. 

Másnap azonban Garret meglátott valamit a nádasban, bár nem tudta pontosan, hogy mit lát, de ösztönei azt súgták, hogy csakis a krokodil lehet az.

Az ötödik napon ismét vízreszálltak, és ekkor végre rátaláltak az állatra. Ekkor a férfi végzett a legendás, ugyanakkor félelmetes állattal.

Kilenc ember kellett hozzá, hogy a csaknem 500 kilós krokodilt teherautóra tegyék

– írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!