bátorságból jeles

2018.10.02. 14:31

A 8 éves kislány szembeszállt a fegyveres rablókkal (videó)

Amikor a férfi kiszállt az autóból, négy utcai árusnak öltözött fegyveres lépett oda hozzá – az egyikük elvette a pénztárcáját.

Amíg a felnőttek kővé dermedve nézték, hogy mi történik, a kislány minden bátorságát összeszedve szembe ment a fegyveres rablókkal, akik rátámadtak az apjára – írja az Origo.

A Fülöp-szigeteki Brielle Minia éppen a ház előtt játszott, amikor apja megérkezett a munkából, és leparkolt a kocsijukkal. Amikor a férfi kiszállt az autóból, négy utcai árusnak öltözött fegyveres lépett oda hozzá – az egyikük elvette a pénztárcáját. A jelenetet többen is végignézték, de a biztonsági kamera felvételei szerint – amelyet a The Sun közölt – nem tettek semmit.

Egyedül a 8 éves kislánynak volt elég bátorsága szembeszállni a rablókkal.

A kislány rávetette magát az egyik rablóra, és

letépte a hátáról a táskát, amelyikből kiestek a családi házból lopott holmik.

A rablók menekülőre fogták, de Brielle Minia nem eresztette őket: amikor a négy férfi felpattant a motorjára, a kislány oda is követte őket. A férfi úgy megrúgta a kislányt, hogy a földre esett. Végül a rablóknak kevés zsákmánnyal, de sikerült elmenekülniük.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=q_FPfPDZScw

Brielle Minia két napot töltött a kórházban kisebb zúzódások miatt. Miután kijött, azt mondta, csak azt sajnálja, hogy nem sikerült visszavennie apja pénztárcáját a tolvajoktól. Egyébként megfogadta, hogy azt is visszaszerzi – bármi áron.

Borítókép: Illusztráció / Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!