szürreális sokk

2019.05.30. 13:03

A férfi kezébe vette a táblagépet, majd megharapta egy veszett denevér

Egy táblagép tokjába elrejtőzött veszett denevér harapott meg egy idős férfit az Egyesült Államok-beli New Hampshire-ben.

13 May 2019, Thuringia, Sachsenburg: A large evening sailor is to be seen with an Abendauskursion of bat friends on the lower Saxonia castle in the Kyffhäuserkreis. The joint project "Protection and Promotion of the Pug Bat in Germany" is to receive a total of 5.4 million euros over the next six years. The Federal Environment Ministry is providing 4.3 million euros of this. The project involves Thuringia, Baden-Württemberg, Bavaria, Brandenburg, Hesse, Mecklenburg-Western Pomerania and Lower Saxony. The recipients of the funding are the project partners Stiftung Fledermaus, Naturstiftung David, NABU Baden-Württemberg, NABU Niedersachsen and the University of Greifswald. A pug bat was not sighted during the tour. Photo: Martin Schutt/dpa-Zentralbild/dpa

Forrás: AFP / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance

Fotó: Martin Schutt

A South Hamptonban élő Roy Syvertson a helyi televíziónak számolt be a múlt héten történt esetről.

Elmondta, hogy éppen be akarta zárni a tabletjét, amikor valami belemart az ujjába. Először azt hitte, hogy méhcsípéssel van dolga, amikor azonban rájött, hogy egy denevér harapta meg az ujját, megpróbálta a tokban tartani az állatot, amelyik a táblagép hátoldala és a tok között rejtőzött el.

A 86 éves férfinak végül sikerült kivinnie a denevért a házból, ám az állat nem sokkal később elpusztult. Kiderült, hogy veszett volt, ezért Syvertson kórházba ment kezelésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!