balhé

2020.03.09. 12:42

Durva roncsderbit rendezett két dühös sofőr (videó)

A végén egy fegyver is előkerült.

Forrás: Shutterstock

Elképesztő roncsderbi indult a minap egy kereszteződésben Los Angelesben, melybe végül a rendőrséget is bevonták – írja az Autó-Motor.

A videó Twitterre került fel, és csupán annyi látható rajta, hogy egy 7-es BMW és egy Ford F150 sofőrje összebalhézik, és a kereszteződés kellős közepén elkezdik lökdösni egymást, és darabokra törni egymás kocsiját.

Hogy mivel indult az egész, arról megoszlanak a vélemények. A Los Angeles Daily News beszámolója szerint a Ford sofőrje állítja, ő nem csinált az égvilágon semmit, nyugodtan vezetett, mikor egyszer csak a semmiből nekijött.

Több szemtanú és a BMW tulaja viszont azt állítja, úgy indult a történet, hogy az F150 nekiment a BMW-nek, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Ezután kapcsolt „dodzsemüzemmódba” a BMW sofőrje.

A helyi rendőrség közleménye szerint a balhé végére egy fegyver is előkerült, ráadásul az egyik sofőr próbaidőn volt, így végül mindkettőjüket előállították.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!