Váratlan vendég

2018.08.02. 06:32

Egy többméteres piton úgy gondolta, meglátogatja a vak férfit

Egyszer csak megmozdult a szigetelőanyag a fürdőszobában.

A 60 éves Stuart Saunders a fürdőszobájából kiszűrődő hangos zajokra lett figyelmes – írja a Daily Recordra hivatkozva a Bors Online. Mint írják, a vak férfi felállt, hogy utánajárjon a dolognak. Alapos vizsgálódás után a falból távozó szigetelőanyag került a kezei közé, amit valamiért képtelenség volt felemelni. Saunders ápolója is felfigyelt a hangzavarra, így a férfi után szaladt. A felismerés ekkor következett:

szigetelőanyag helyett egy hatalmas piton szabadult a fürdőszobába a vécécsészén át.

Forrás: SWNS.com

„Először azt hittem, egy tisztítószeres palack borult a földre, és ez okozta a zajt, de amikor besétáltam a fürdőbe, szembesültem az óriási kígyóval. Visszafordultam, hogy egyáltalán felfogjam, amit láttam, majd azonnal figyelmeztettem Stuartot” – mondta a vak férfi ápolója a Daily Recordnak.

Az eset egyébként nem valami egzotikus helyen történt, hanem az angliai Exeterben, így az is kérdéses, egyáltalán honnan került oda a termetes állat, amit végül egy helyi állatkereskedés szakértői fogtak be.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Pexels

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!