Jótékonyság

2017.07.16. 18:08

Megható gesztust tett elmaradt esküvője után egy amerikai nő

Hajléktalanoknak rendezett fényűző lakomát.

Indiana állam, 2017. július 17. Sarah Cummins (j) egyik vendégét, Janice Williamson-Coxot köszönti a Ritz Charles egyik rendezvénytermében 2017. július 15-én. Az erre a napra kitûzött esküvõjét Cummins lemondta, és hogy enyhítsen bánatán, hajléktalanokat látott vendégül a tervezett ünnepség színhelyén. (MTI/AP/The Indianapolis Star/Kelly Wilkinson)

Fedélnélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony.

Sarah Cummins és volt vőlegénye egy hete mondták le az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A vacsorát viszont a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza.

Sarah Cummins vendégeivel beszélget a tervezett ünnepség színhelyén (MTI/AP/The Indianapolis Star-fotó: Kelly Wilkinson)

Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt Cummins nem akarta kidobni, felvette a kapcsolatot a fedélnélküliekről gondoskodó szervezetekkel. Az esküvői költségek jó részét egyébként volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, aki szintén egyetértett a jótékony célú felajánlással.

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta.

„Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más”

– mondta.

Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek, akik az esküvői tortát is jóízűen elfogyasztották.

Címkék#vacsora

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!