kulturális ízelítő

2018.01.21. 19:48

Jógaórával dobja fel a Világgazdasági Fórumot az indiai küldöttség

Az indiai kultúra és hagyomány népszerűsítésére jógaórákat fog tartani a davosi Világgazdasági Fórum résztvevőinek a Narenda Modi indiai kormányfő vezette küldöttség – közölte az indiai külügyminisztérium.

A delegációban két jógaoktató is helyet kap, akik naponta fognak órákat tartani a davosi csúcson, amelyre több mint 70 ország állam- és kormányfőjét – köztük Donald Trump amerikai elnököt és Angela Merkel német kancellárt – várják a szervezők.

Narenda Modi személyében 21 év után először vesz részt indiai miniszterelnök a davosi eszmecserén, ez alatt az idő alatt a dél-ázsiai ország a világ hetedik legnagyobb gazdaságává vált.

„Bemutatjuk számos eredményünket, de ízelítőt fogunk adni az indiai konyhaművészetből, kultúránkból és örökségünkből” – hangoztatta Rames Abisek, a tárca illetékese.

Narenda Modi ugyan csak egy napot tartózkodik Davosban, de mintegy 60 vállalat, köztük az Airbus, az IBM és a Hitachi vezetőivel fog találkozni – tette hozzá az illetékes.

Borítókép: AFP PHOTO / MANJUNATH KIRAN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!