Biztosra ment

2018.01.11. 13:25

Lánctalpassal lopta a piát

Páncélozott csapatszállító járművel hajtott egy üzletnek szerdára virradóra egy férfi az észak-oroszországi Murmanszki területen fekvő Apatyiti településen, majd átmászott a kirakat törmelékén egy üveg borért – jelentette a Hibinform helyi hírügynökség, majd a közösségi médiában egy videó is megjelent a történtekről.

Forrás: flickr.com

Az értesülések szerint ittas férfi a fegyvertelen lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el. Áthajtott egy erdőségen, a településen nekiment egy parkoló autónak is, míg végül a szupermarketnél kötött ki, és bezúzta a kirakatát.

A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzlethelyiségbe. A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában.

A felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek.

„Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet (...) és bement egy boltba, hogy reggelre feltöltse a készleteit”

- írta le a jelenetet a közösségi hálón valaki, aki videóra vette a hóval borított helyszínt otthona ablakából.

Itt pedig a bizonyíték:

Borítókép: Flickr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!