közöny

2018.02.19. 20:32

Letartóztatták a nőt, aki „vidd innen a furgonod” feliratú cetlit tett egy mentőautóra

Közrend elleni vétség vádjával letartóztattak Nagy-Britanniában egy nőt, aki „vidd innen a furgonod” feliratú cetlit tett egy szolgálatban lévő mentőautóra, amely otthona előtt parkolt.

Members of the emergency services work near Parsons Green underground tube station in west London on September 15, 2017, following an incident on an underground tube carriage at the station. Police and ambulance services said they were responding to an "incident" at Parsons Green underground station in west London on Friday, following media reports of an explosion. "We are aware of an incident at Parsons Green tube station. Officers are in attendance," London's Metropolitan Police said on Twitter. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS

A 26 éves nő a kézzel írt cédulán úgy vélte, hogy a mentőautónak nincs joga otthona előtt parkolni, és mint írta, az sem érdekli, „ha az egész utca összeomlik”. „Most pedig vidd innen a furgonod az otthonom elől” – írta a cetlin.

Nagy-Britanniában széles körben elítélték a Stoke-on-Trent városában vasárnap történt esetet, amelyet az egyik helyi mentőápoló osztott meg a közösségi médiában, így jutott a rendőrség tudomására is.

A mentőszolgálat számára biztosítani kell, hogy mindenféle megfélemlítés nélkül végezhesse a munkáját – indokolta a rendőrség szigorú fellépését John Owen főfelügyelő a Twitteren.

Borítókép: Illusztráció

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!