a rajongók bosszúja

2019.04.29. 09:54

Megvertek egy srácot, mert elkiabálta az új Bosszúállók végét

Mindenki várt a sorban, hogy végre láthassa az új részt, ekkor jött a két lábon járó spoiler.

A Chinese filmgoer wearing the Iron Man helmet waits inside a cinema before the midnight premiere of Disney and Marvel's "Avengers: Endgame" in Shanghai, China, 24 April 2019. Marvel superhero movie “Avengers: Endgame” set an opening-day record in China with an estimated $107.2 million in ticket sales, distributor Walt Disney Co said on Wednesday.

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: dycj

Épp a Bosszúállók: Végjáték című film vetítésére álltak sorban a rajongók Hongkongban, amikor egy férfi elkezdte kikiabálni a film részleteit.

A rajongók ezen annyira feldühödtek, hogy néhány pillanat múlva nekiestek a férfinak, és verni kezdték – írta meg a hirado.hu a brit The Independent alapján.

Miután elégtételt vettek, a férfit otthagyták az út szélén heverve vérző sebekkel. A fején is sérülést szerzett férfi a földön ülve várta meg, amíg az orvos megérkezett, és ellátta a sebeit.

A film rendezői, Joe és Anthony Russo arra kérik a rajongókat, ne szivárogtassák ki idő előtt a film részleteit, mert így megfosztják a többi nézőt az élménytől.

És, hogy mennyire veszik komolyan a rajongók:

Borítókép: a rajongók nem szórakoznak, élet-halál harc folyik a mozikban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!