Huszonkét emelet

2017.09.23. 15:07

Pokoli versenyt rendeztek a lánglovagok a toronyban

Fontos, hogy fittek legyünk, mert hosszú távon az egészségünk és így az életünk múlhat rajta. A lánglovagok pedig, mivel naponta kell szembenézniük a veszéllyel, rövid távon is bajba kerülhetnek, ha nincsenek elég jó erőben.

Budapest, 2017. szeptember 23. Tûzoltó pihen a célban a katasztrófavédelem nyolcadik alkalommal megrendezett országos lépcsõfutó bajnokságán a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében 2017. szeptember 23-án. A rajthoz álló tûzoltóknak teljes felszerelésben kellett teljesíteni a huszonkét emeletes versenytávot. MTI Fotó: Mónus Márton

Ha viszont abban vannak, még a tűzoltók országos lépcsőfutó-bajnokságát is megnyerhetik. A budapesti Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében szombaton megtartott erőpróbát immár nyolcadszor rendezte meg a katasztrófavédelem. A rajthoz állóknak teljes felszerelésben kellett teljesíteniük a huszonkét emeletes versenytávot.

Vajon hány emelet lehet még vissza?

 

Bizonytalan léptek, bizonytalan tekintet

 

Folyadékpótlás – bizonyosan megizzadtak kissé

 

Szurkolói próbálnak életet lehelni az egyik lánglovagba

 

Szép volt, fiúk! Gratulálunk!

(Borítóképünkön tűzoltó pihen a célba érés után. Fotók: MTI / Mónus Márton)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!