nem gondolta túl

2017.11.29. 23:02

Rooney olyan gólt rúgott, még Beckham is állva tapsolhatja (videó)

Az Everton csatára félpályáról vette be az ellenfél kapuját.

Everton's English striker Wayne Rooney celebrates scoring their second goal during the English Premier League football match between Everton and West Ham United at Goodison Park in Liverpool, north west England on November 29, 2017. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

Nem mellesleg rúgott egy mesterhármast. A kiesőjelöltek párharcában a hazai Everton bedarálta a West Ham United együttesét a Premier League 14. fordulójában, és 4-0-val küldte haza a vendég gárdát. Rooney mellett még Ashley Williams talált a kapuba.

Azonban ez a mérkőzés nem az eredményről, hanem a korábbi válogatott klasszis szenzációs felismeréséről lesz emlékezetes. A legszebb az egészben, hogy jó három évvel ezelőtt ugyancsak a West Ham kapuját vette be majdnem ugyanilyen távolságból, csak akkor még a Manchester United színeiben.

Íme Rooney és a pazar 2014-es löket:

Íme Rooney és a pazar 2017-es:

Borítókép: Wayne Rooney gólöröme a West Ham ellen 4-0-ra megnyert találkozón. Az angol csatár újra régi fényében tündökölt.

AFP PHOTO / Paul Ellis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!