Életmód

2009.10.14. 16:42

Híresek és alkoholisták

Alkohol, fellépések, partik megállás nélkül. Vannak sztárok, akik egyszerűen nem tudnak megszabadulni szenvedélybetegségüktől, ami ráadásul rendre kellemetlen helyzetbe hozza őket. Meddig mehet ez így?

BAMA

David Hasselhoff szinte csak alkoholos kalandjai miatt kerül a címlapokra. Eleinte jókat nevettünk a vicces fotókon, amelyeken merev részegen pózolt. A következőknél legyintettünk egyet, hiszen mindenkivel megeshet néha, hogy a kelleténél jobban felönt a garatra. Később szánalmasnak tartottuk, amikor kiderült: ágyába vizelt, és abban fetrengett amíg lányai rá nem találtak… A napokban azonban az eddigieknél is durvábbat alakított: ordított, orvost vert és ágyhoz kötözve töltötte az éjszakát egy pszichiátrián…

Pár hónappal ezelőtt még jogosan gondolhattuk ezt Whitney Houstonról is, ám a leírt énekesnő megmutatta a világnak, hogyan kell talpra állni. Whitney újra gondolta önmagát, és robbantott: letette a poharat, végleg lemondott a drogokról, sportolni kezdett, egy-két varrással rendbe tetette a fizimiskáját, mellét felpolcolta és kihúzott háttal, büszkén állt újra a kamerák elé, hogy bejelentse: visszatért.

Sok sztárnak mutatott példát ezzel. Bár Macaulay Culkin egyelőre csak az injekcióstűnek tudott ellen állni, jó úton halad a javulásban. Az alkohol még mindig része mindennapi életének, mivel azonban akaraterejéről már tanúbizonyságot tett, valószínű, hogy hamarosan teljesen normális életet élhet…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!