Életmód

2009.10.29. 10:16

Olcsón adta magát Claudia?!

A műsorvezetőről újabb pikáns képek jelennek meg pénteken a nyuszis magazinban, azok, amelyeket legutóbb az utolsó pillanatban tiltatott le. Összesen 42 oldalon szerepelt Gesztesi exneje, s ha a hárommilliós gázsit elosztjuk a képek számával, Claudia egész olcsón adta a testét…

BAMA

Liptai Claudia rekordösszegért mondott igent a Playboynak – adták hírül hetekkel ezelőtt a magazinok. A műsorvezető potom három millió forintot kért a nyuszis magazintól azért, hogy anyaszült meztelenül pózoljon a fotósnak, Nánási Pálnak.
Radnay Péter főszerkesztő akkor bevallotta: még sosem fizettek ennyit egyik modelljüknek sem, Claudia az eddigi legmagasabb gázsit kapta. Mindezek ellenére a vörös démon szigorú ellenőrzés alatt tartotta, hogy mely fotók kerülhetnek a lapba, és melyek nem. Néhány képet az utolsó pillanatban tiltatott le, mondván, túl merészek, és tart az emberek véleményétől.

Azok a fotók azonban, amelyek nyilvánosságra kerültek, hatalmas sikert arattak, a Playboy főszerkesztője a Blikknek bevallotta, hogy még sohasem volt ekkora kereslet a lap iránt: „Példátlan, hogy ekkora igény legyen a Playboyra Magyarországon, az első hét után már csak azok kaptak, akik hajlandóak voltak akár több újságárust vagy benzinkutat is végigjárni.”

Kétszeres címlaplány!

Claudia a kezdeti sikereken felbuzdulva a napokban engedélyezte azon képek publikálását is, amelyeket korábban letiltatott. A nyuszis magazin történetében eddig még nem volt példa arra, hogy egy celeb két egymást követő számban címlapon szerepeljen:

„A várt visszhangok kevésbé voltak kritikusak, ami megkönnyítette a tárgyalást a további megjelenésről, így végül a pénteken utcára kerülő  számban egy újabb fotósorozat látható majd Claudiáról. Ezek között vannak azok a képek is, amelyeket Claudia az előző alkalommal az utolsó pillanatban letiltott” - mondta el Radnai a Blikknek. A Playboy legújabb számában tehát újabb szexi képsorozat látható:  a dögös vöröst további 15 oldalon keresztül csodálhatjuk, s ha lehet, a fotók talán még pikánsabbak és erotikusabbak, mint a korábbiak.

Olcsón adta a testét!

Igaz, hogy Claudia csúcsgázsiért mondott igent a fotózásra, de több kép készült róla, mint eddig bárkiről a Playboy történelmében. A két lapszámban ugyanis összesen 42 oldalon szerepel, ami azt jelenti, hogy egy oldal mindössze 71500 forintot ér. Zalatnay Cini gázsijával szemben így jócskán alul maradt. Az énekesnő ugyanis a gázsija mellett az eladott számok után is kapott juttatást, így közel 5 millió forintot zsebelt be a 10 oldalas szereplésért - azaz félmilliót oldalanként. Gregor Berni meztelen képeiért két milliót kapott a Playboytól, de csupán 12 oldalon csodálhattuk a bájait. Így oldalanként közel 160 ezer forintot ért a lapnak.
Mindezek tükrében úgy tűnik, Cladia inkább az olcsóbb modellek közé tartozik...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!