heti horoszkóp

2017.10.02. 15:40

Szerelmes hét vár a Bikákra, örülhetnek az Oroszlánok

De a többi csillagjegy számára is tartogat izgalmakat a hét.

Ha hétfő, akkor heti horoszkóp: lássuk, hogy telik majd a következő pár nap!

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ezen a héten a Nap, Merkúr és időnként a Hold is önt segítik. Ez elég lesz ahhoz, hogy ne kelljen nagyobb zavaroktól tartania, sőt, néhány kiváló esély is kínálkozik, amit meg tud ragadni. A Nap és a Merkúr már szemben állnak az ön jegyével – ez azt eredményezi, hogy együtt, a többiekkel sokkal jobb munkát tud végezni, mintha egyedül dolgozna.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az ön uralkodó bolygója a Vénusz, kedvező kapcsolatba kerül a Plútóval. Most eléggé mozgalmas lesz a szerelmi élete. Ha párkapcsolatban él, akkor most felerősödik önök közt a szenvedély, ha pedig egyedülálló, akkor jó esélye lesz flörtölni, ismerkedni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap és a Jupiter a Mérleg jegyében áll. Elsősorban a hivatásában lesz eredményes. A párkapcsolatában viszont muszáj lesz rendbe tenni egy-két félreértést, különben könnyen elmérgesedhet a viszonyuk. A Nap és a Merkúr pozitívan hatnak önre. Olyan dolgokba is belefoghat, amikre már régóta gondol, csak eddig nem volt hozzá bátorsága. Most itt az idő, és mivel nagyon sok energiát fektet bele, a jutalom sem marad el.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a hét nem lesz egyszerű. A Nap, a Merkúr és a Hold is kedvezőtlen helyzetben áll. Jó néhány üggyel kapcsolatban szélmalomharcot vív, és úgy érzi, hiábavalóak az erőfeszítései. Ne keseredjen el, a magánéletében megtapasztalt örömök elegendő kárpótlást jelentenek majd!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap, a Merkúr és a Hold helyzete kedvez önnek. Szinte pezseg az új energiáktól, ezért semmi nem tűnik lehetetlennek ön előtt. A főnökével azonban meg kell vívnia néhány harcot, és ez bizony sok energiáját felemészti…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A hét elején az érzelmi életében választás elé kerülhet, hiszen nem minden alakulhat a tervei szerint, és el kell döntenie, hogy hajlandó-e lentebb adni az igényeit, és kissé rugalmasabban kezelni a párja bosszantó szokásait. Érdemes lehet leülniük, és őszintén átbeszélni a dolgokat! A hét végén sajnos a Szaturnusz megnehezítheti az életét, és hoz néhány családi konfliktust.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kerülje a munkahelyi csatákat! Különösen a főnökökkel, a hatóság embereivel nem érdemes harcolnia, mert ha nem is feltétlenül ön húzná a rövidebbet, de még a győzelem is sok áldozatot kívánna…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a Szűz jegyében áll, együtt a Marssal. Szenteljen több időt a párkapcsolatának, mert most ez az, amiből erőt meríthet – a párja támogatja mindenben, és meg is vigasztalja, ha kell. A munkahelyi gondok viszont nem kerülik el. Most minden fillérért jobban meg kell most dolgoznia, és folyton készenlétben kell lennie a mentő ötletekkel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Merkúr kedveznek önnek. Becsvágyóvá teszik, de arra azért figyeljen, hogy ne vegyen túl sok terhet a hátára. Vigyázzon jobban a kapcsolatára, nehogy szakítás legyen a vége.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pesszimista hangulatban köszönt önre ez a hét. Mindenbe beleköt, így nem huny szemet párja hiányosságai fölött sem. Hogy ne legyen ebből vita, koncentráljon inkább arra, ami jó a kapcsolatukban. Csütörtöktől már jobban támogatják szívügyeit a bolygók.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár rengeteg a munkája, még sem látszik önön a fáradtság. Konfliktusba, nyílt konfrontációba kerülhet a főnökével vagy a hatóságokkal. Törekedjen a kompromisszumokra, mert különben nagyon valószínű, hogy csak vesztesen kerülhet ki a bajból.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy olyan élményben, vagy találkozásban lehet része, amely mély nyomot hagy önben. Ha ön egyedülálló, akkor most váratlanul erős vonzalom támadhat önben valaki iránt! A csütörtöki nap a munkahelyén hozhat érdekes fejleményeket.

Borítókép: Pixabay

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!