70 éve vezetnek

2018.06.06. 07:17

Növekvő oldalszámmal ünnepli jubileumát az Autó-Motor

Az 1948-ban útjára indult magazin a mai napig megőrizte havi kétszeri megjelenési periodikáját, továbbá azt a tartalmi koncepcióját, hogy az autózás mellett a motorkerékpárokkal és a haszongépjárművekkel is foglalkozik.

Fotó: Stefler Balazs

Növekvő oldalszámmal, új rovatokkal és változatosabb tartalommal ünnepli alapításának 70. évfordulóját hazánk legrégebbi autós szaklapja, az Autó-Motor. Az 1948-ban útjára indult magazin a mai napig megőrizte havi kétszeri megjelenési periodikáját, továbbá azt a tartalmi koncepcióját, hogy az autózás mellett a motorkerékpárokkal és a haszongépjárművekkel is foglalkozik – természetesen mindezt a mai kor elvárásainak megfelelően.

Az idén hetvenéves Autó-Motor friss, jubileumi címlapja

Az Autó-Motor 1977-től már színesben tárja olvasói elé cikkeit, összeállításait, amelyek mindig igyekeztek kielégíteni a közlekedés iránt érdeklődők kíváncsiságát. Mindez a mostani megújulással és a lap modernebb, látványosabb arculatának bevezetésével sem változik, a szerkesztőség a magazin hagyományaihoz hűen tolmácsolja az autós, motoros világ történéseit.

A körültekintő szakmaisággal megalapozott írások között úgynevezett választáskönnyítő anyagok is megtalálhatók, ahogyan a járműipar neves évfordulói, kulcsszereplői és legendás modelljei is a tartalom részét képezik.

A 70. születésnapját ünneplő, piacvezető autós szaklap egyébként nemrég megkapta a rangos Magyar Termék Nagydíj szakmai elismerést, így az Autó-Motor méltán lehet büszke a teljesítményére és bátran vághat neki a következő évtizedeknek!

Borítókép: Az idén hetvenesztendős Autó-Motor Magazin szerkesztőségének tagjai a Magyar Termék Nagydíj átvétele után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!