játék

2017.07.15. 10:00

„Caramel koncert jegyek (Budapest Park)” szabályzat

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A „Caramel koncert jegyek (Budapest Park)” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10- 047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122- 124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a regionális hírportálok üzemeltetője. A játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. július 21-én 10.00-kor kezdődik és 2017. július 24. 17.00-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. JÁTÉKLEÍRÁS – CARAMEL KONCERT JEGYEK (BUDAPEST PARK)

Az Akcióban való részvétel feltétele a regionális hírportál Facebook oldalán feltett kérdésre való helyes válasz elküldése kommentben.

4.2 NYEREMÉNYEK

1 db 2 fő részére szóló belépőjegy Caramel lemezbemutató koncertjére, ami július 28-án lesz a Budapest Parkban. A nyertesek az eredményhirdetést követően e-mailben kapják meg a névre szóló vouchert, amit a helyszínen kell karszalagra váltani.

4.3 EREDMÉNYHIRDETÉS

Az eredményhirdetés időpontja: 2017. július 24. 20 óra. A nyertes nevét a Szervező a regionális hírportálok Facebook-oldalán hirdeti ki és teszi közzé. A Szervező a nyerteseket Facebook üzenetben értesíti. Az értesítés után a nyeremény vouchert a nyertes által megadott e-mail címre küldi meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása

miatt nem értesül a nyereményről.

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK

A Pályázó a játékban való részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályt. A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a regionális hírportálok Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!