maximális tapadás

2017.10.20. 14:54

Ez a bakancs -30 fokban sem csúszik

Hanwag új téli bakancsait már a MICHELIN® V-ROUGH talprésszel látták el, amely a gumigyártó Alpin 5 téli abroncsainak mintájára készül.

A legismertebb bajor bakancsgyártó tavaly ősszel jelentette be együttműködését a 128 éves múltra visszatekintő gumiabroncs-gyártóval. A Hanwag és a Michelin azért fogott össze, hogy teljesen új talptechnológiával készült, újgenerációs túrabakancsokat hozzanak létre közösen. A Hanwag új téli bakancsait már a MICHELIN® V-ROUGH talprésszel látták el, amely a gumigyártó Alpin 5 téli abroncsainak mintájára készül.

Íme, ilyen az újgenerációs bakancs talpa

Az új talprész egyedülálló abroncsmintájának köszönhetően könnyen megkülönböztethetővé teszi a Hanwag bakancsokat bármilyen más lábbelitől. A különleges gumi-összetevők olyan felületet képeznek, amelyek városi és hegyi terepen is maximális csúszásgátlást biztosítanak akár -30 fokban is. A Hanwag idén télen három bakancsot hoz el, amelyek a MICHELIN® V-ROUGH talptechnológiával készülnek.

Forrás, fotó: Flow PR, Hanwag.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!