a csillagok szerint

2017.09.04. 11:28

Ez a hét a Halaké, de a Vízöntőknek sem lesz rossz

Jó lenne tudni, mit hoz a holnap, hogyan döntsünk bizonyos kérdésekben. Van, aki tanácsot kér, akad, aki saját magának kimatekozza, de rengetegen figyelnek a horoszkópra. Ez a cikk nekik segít.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombatig számíthat a Merkúr támogatására, és tervei megvalósításával jól fog haladni. A Nap a Szűz jegyében áll, vegye ezt jó hírnek. Az életet ne csak itt és most tapasztalja meg, hanem figyeljen a jövő felé is. Gondolja át, mit kell tennie, hogy rendben legyen minden, hogy gondok nélkül tekinthessen előre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Nap, a Mars, a Merkúr is a Szűz jegyében fognak állni, jó fényszögben az ön jegyével. Most fordul a kocka, gyorsabban tud haladni bizonyos ügyekkel. Megtalálja a jobb érveket is, ha valamit keresztül akar vinni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr keddtől előre indul – innentől kezdve számíthat a segítségére, és jól meg tud birkózni a mindennapok kihívásaival. Telihold lesz a Halak jegyében, az ön hivatását jelző sorsterületen. Ezzel minden tette nagyobb jelentőséget kap.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap, a Mars és a Merkúr is az ön oldalán fognak állni! Hallgasson az ösztöneire, azok most csalhatatlanul megmutatják az utat a döntéshelyzetekben. Ennek megfelelően számíthat arra, hogy jól, sikeresen, és nehézségek nélkül tud majd előre haladni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A jövő héten a Nap mellett a Merkúr is a Szűz jegyében fog állni, ez pedig az ön anyagi javait jelző sorsterület. Pontosabb lesz, jobban oda tud figyelni a pénzügyekre, és egy kedvező üzleti lehetőség is adódhat, ami hosszú távú anyagi biztonságot ígér.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A karrierjében hirtelen váltásra lehet lehetősége, de csak akkor tud előrejutni, ha veszi a fáradtságot, és már előre beletanul leendő szerepébe. Tanulni sohase késő, iratkozzon be valamilyen szakmai, vagy nyelvtanfolyamra!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A családi teendőit egy kissé terhesnek érezheti. Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, akkor a fennmaradó időben annál jobban fogják élvezni egymás társaságát. Pénzügyi helyzetében átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap a Szűz jegyében áll, és kedden már a Mars is itt látható. Ezért különösen jól tud dolgozni, és valószínűleg inkább még vissza is kell fogni önt, mintsem biztatni. Ezért fontos, hogy tartsa tiszteletben a saját határait, különben túlhajthatja magát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most minden vágya az, hogy meggazdagodjon, és erre ugyancsak rákényszerítik a körülményei is: egy társulás vagy otthoni gondok miatt fokozott költekezésre kényszerülhet. A kiút is látható azonban – egy ismerőse révén kedvező üzleti, vagy munkalehetőségre bukkanhat!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap már a Merkúr is tud segíteni önnek. Lényegesen könnyebben kapja meg azt, amit valóban akar, és amit a szívén visel – írja a Fanny magazin. Túl sokat morfondírozik egy problémán, ám ezzel csak a saját életét nehezíti meg. Hagyja, hogy a többiek is tegyenek valamit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ezen a héten jó napjai lesznek. Sok minden elsőre sikerül majd, tudásával és szakértelmével jó benyomást tehet a többiekre. Csupán kedden és szerdán kell jobban vigyáznia a pénzére! Nagyobb vásárlásait halassza későbbre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ez a hét különösen jelentőssé válik. A Telihold az ön jegyében látszik majd, a Neptunusz pedig szemben fog állni a Nappal. Ez esélyt kínál arra, hogy valami újat tanuljon. Továbbképzésen vehet részt, vagy elkezdhet egy tanfolyamot is. Ha a szakmáján is változtatni akar, akkor most kellene megtennie a szükséges lépéseket.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!