enni vagy nem enni?

2017.10.20. 11:36

Ezért gyönyörű Natalie Portman bőre

A szépséges színésznő régebben sokat küszködött a pattanásokkal. Eláruljuk, hogy miről szokott le ahhoz, hogy elérje a makulátlan tökéletességet.

Külön cikket szentelt a brit Daily Mail annak a kétségtelen ténynek, hogy Natalie Portmannek hibátlan a bőre. A színésznő egyébként a Dior kozmetikai cég arca, tehát munkaköri kötelessége, hogy mindig szép legyen. Ám nem volt ez mindig így, bőre még felnőtt korában is pattanásos volt, aztán bekövetkezett a nagy változás.

A színésznő vegán lett, nem fogyaszt tejterméket és tojást, ez pedig hibátlan bőrt eredményez. A lap megszólaltatja dr. Nick Lowe bőrgyógyászt, aki elmagyarázza, hogy a tojásban és a tejben hormonok, illetve gyulladáskeltő anyagok vannak, ettől lesz pattanásos az ember bőre.

Natalie Portmant legközelebb az Expedíció című izgalmas sci-fiben láthatjuk. Biológust alakít, aki egy osztag tagjaként megpróbálja felderíteni azt az elzárt, lakatlan területet, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek.

Korábban már tizenkét kutatócsapat merészkedett erre a vidékre, de senki sem tért vissza. A film Jeff Vandermeer regényéből készült, amely egy trilógia első része.

Forrás: UIP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!