Virtuális séta

2018.11.02. 13:37

Fotelben ülve barangolhatjuk be Egert

Egészen elképesztő virtuális túrán csodálhatjuk meg a várost. Érdemes kattintani, de vigyázat, addiktív tartalom, ne lepődjünk meg, ha észre sem vesszük, s elrepül az idő.

heol.hu

A megyeszékhelyen járva, úgy tűnik, bejött az előrejelzés, valóban rengeteg turista kereste fel a várost. Mint arról portálunk is beszámolt: a szallas.hu felmérése az előfoglalási adatok alapján egy átlagos novemberi hétvégéhez képest négy és félszeres belföldi vendégforgalmat jósolt a hosszú hétvégére. A legnépszerűbb belföldi úti cél Eger, de dömpingre készülhettek Hajdúszoboszlón és Gyulán is.

Ráadásul ragyogó idő vár ránk a hét végén is, érdemes kimozdulni. Bebarangolhatják a várost azonban azok is, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének kimozdulni otthonról. Egy egészen elképesztő virtuális túrán kalandozhatunk, megnézhetjük egyebek között a belvárost, a Termálfürdőt, a Szépasszony-völgyet, a Kopcsik Marcipániát és persze a várat is. Sőt, több helyszínről, például a Szép-bástyáról nappal és este is megcsodálhatjuk az egri panorámát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában