Filléres trükkök

2017.07.13. 00:01

Így spóroljon nyáron!

Külföldi pénzfelvétel, olcsó testradír, hűvös lakás – mutatunk néhány pénztárcabarát praktikát, hogy kicsivel több maradjon a családi kasszában! Mert mi tagadás, a táborok, üdülések, utazások miatt a nyári hónapok bizony megterhelik a szülők pénztárcáját. Így aztán nem árt tudatosabban fogni a pénzt.

Ha még több tippet szeretne olvasni, kísérje figyelemmel a Fanny Extra Nyár magazin életvezetési és takarékoskodási tanácsait.

Pénzfelvétel külföldön

Utazás előtt érdeklődjön a bankjánál, hogy önnek melyik valutaváltási, fizetési mód a legkedvezőbb! Így elkerülheti, hogy kellemetlen meglepetésben legyen része, amikor a hónapzáró banki elszámolást megkapja.

Sötétítés

A függönyök, redőnyök, zsalugáterek jobban kizárják a meleget, mint gondolná! Ha otthonát a meleg nyári napokon már reggel besötétíti, kevesebb meleg jut be a lakásba, így nem kell a ventilátort, illetve a klímaberendezést használnia, és rengeteg áramot spórolhat meg!

Olcsó testradír

Keverjen össze 3 evőkanál olívaolajat és 3 evőkanál tengeri sót, majd radírozza át a testét a keverékkel! Az eredmény: csodásan puha bőr.

Még több tippet, valamint 16 oldalas rejtvénymellékletet talál a Fanny Extra Nyár magazinban, keresse az újságárusoknál!

 

Címkék#trükk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!