jeges segítség

2017.08.24. 17:18

Karikás a szeme, és gyors megoldást akar? Íme! (videó)

Számtalan módszer van erre a problémára, a csodakrémektől a különböző „azonnali eredményt” ígérő készítményekig, de mi van akkor, ha egyik sincs kéznél? Egy olyan hatásos „fegyver”, amely szinte minden otthonban megtalálható.

Olyan karikás a szeme, hogy még a „több tonna” korrektor és a face-liftinges alapozó sem segít? Ráadásul két óra múlva ragyognia kell egy rendezvényen? Persze, hogy kétségbeesetten keresi a megoldást. Íme, a mi tanácsunk vészhelyzetre:

Főzzön le egy adag kávét. Hígítsa egy fel hideg vízzel egy kicsit. Öntse jégkockatartóba, majd tegye a gyorsfagyasztóba.

Miután elkészült, a koffeinkockákkal körkörösen törölje át alul és felül is a szemhéját. Az eredmény ugyan nem tart hónapokig, de pár órára egészen biztosan megszabadul a szeme alatti bőröndnek is beillő táskáktól.

Persze, ha ez nem lenne elég, van még egy állítólag hatásos módszer – kapaszkodjanak meg! – az aranyérkenőcs. Bizony, ez az orvosi készítmény az, amit még Hollywoodban is bevetnek, olykor szépségversenyek előtt is.

Persze, aki látta a Beépített szépség című filmet Sandra Bullock-kal a főszerepben, annak ez nem olyan megdöbbentő; a filmben is ezzel turbózzák fel a jelöltek arcát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!