Öt döbbenetes munka, ami pénzt is hoz

2018.08.29. 13:22

Legyen profi alvó vagy hivatásos gyászoló!

Ilyen nincs, és mégis van.

Fura munkákban nincs hiány a világon, ám olyan is akad, amelyet busásan megfizetnek. A Bors csokorba szedett néhányat.

ELADOTT SZÜZESSÉG

Van, akinek fontos az első szexuális együttlét, és van, aki pénzt akar vele keresni. A 90-es évek végétől az interneten rengeteg fiatal lány bocsátotta áruba a kegyeit ebből a célból. Idén például egy 26 éves lány adta el a szüzességét 357 millió forintnyi fontért egy hollywoodi sztárnak. Az aukción részt vett egy kőgazdag üzletember és egy profi angol futballista is, de végül a színész vitte először ágyba Jasmint.

PROFI ALVÓK

Mielőtt a világcégek piacra dobnák leg­újabb matracaikat, alapos tesztelésnek vetik alá azokat. Ennek érdekében profi alvókat bérelnek, akiket busásan meg is fizetnek. Alvás közben mérik a pulzusukat, a tesztelők pedig beszámolót írnak az éjszakákról.

HIVATÁSOS GYÁSZOLÓK

Egyesek képesek presztízskérdést csinálni abból, hogy szerettük temetésén minél nagyobb tömeg jelenjen meg. Számukra a hivatásos gyászolók jelenthetik a megoldást. Megjelennek a szertartáson, és ugyanúgy sírnak, mint a rokonok.

LEVEGŐÁRUSOK

Egy fiatal angol férfi havonta több százezer forintnak megfelelő összeget zsebel be azzal, hogy vidéki angol települések levegőjét nemes egyszerűséggel csak üvegbe zárja, és eladja. Olyan városokat célzott meg, ahol rendkívül szennyezett a levegő, mint például a kínai Sanghaj és Peking. A férfi a részletekre is ügyel, minden levegőt eredetiségi oklevéllel lát el.

LÖKDÖSŐK

Tokió lakosságának fele metróval jár munkába, a föld alatti hálózat forgalma pedig körülbelül ötmillió főre tehető. A metróállomásokon a nagy tömegek miatt ezért van szükség úgynevezett oshiya-kokra, akiknek az a feladatuk, hogy agresszív módon minél több embert betuszkoljanak a szerelvényekbe. Az egyenruhás lökdösők busásan keresnek.

Borítókép és fotók: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!