Heti horoszkóp

2017.08.28. 11:54

Mi vár Önre a héten a csillagok szerint?

Nagy találkozások, biztató kilátások, kecsegtető munkalehetőségek. Itt a hétfő, itt a horoszkóp.

Forrás: Shutterstock

35. hét (augusztus 28-szeptember 3.)

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és az Uránusz az Ön számára kedvező fényszögben állnak. Kedvezően indul a hét, jó megérzéseinek hála néhány nehezebb feladatot is gyorsabban meg tud oldani, mint mások. Egy régóta halogatott üggyel kapcsolatban a körülmények lépésre kényszerítik, ám szerencsés véget ér a dolog. A szorongás, a féltékenység előkészítője lehet a negatív eseményeknek. Ha önbizalmat mutat, akkor azzal eléri, hogy a társa is megbízzon önben!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A hétfő és a kedd kedvező fejleményeket ígér, ám a hét közepén számolnia kell néhány konfliktussal. Az önbizalom a kulcsszó, ha hisz önmagában, akkor meg tudja oldani a nehéz feladatokat is!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A karrier területén pozitív fejleményeket hoz a következő néhány nap. Végre tudja majd, hogy mit hogyan lehet elérni, és hogyan tudja elkerülni az akadályokat. A magánéletében eljött a tisztázó beszélgetések ideje. Fel kell tennie a kérdéseket, ha azt akarja, hogy valaha az életben választ kapjon rájuk. És azt is ki kell mondania, hogy ön mit szeretne, mire vágyik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A héten a munkájában kiélheti végre a kísérletező kedvét. Valamilyen újításával elő is állhat, és megnyerheti magának a főnökét. A már meglévő feladatival is jól halad. Amit eddig hiába, vagy kevés eredménnyel végzett, az most hirtelen gyümölcsözővé válhat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Vénusz, a Mars, a Jupiter és az Uránusz is önt segítik. Emiatt valósággal sugárzik, és igazán jól érezheti magát a bőrében, így szerelmi téren is növekednek az esélyei. Az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a karrierjével, a hivatásával. Ezen a héten figyeljen jobban a párjára.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Nap a Szűz jegyébe lép, és ez nagyszerű dolog az ön számára! Sokféle emberrel találkozhat az elkövetkező időkben, ezek közül néhány a hasznára is válhat. Nem kizárt, hogy hamarosan fel is keresik, munkára kérik fel önt. Ha ön egyedülálló, a hét második felében rátalálhat önre a szerelem!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most remekül tud kapcsolatokat építenie, ezek új feladatokhoz segíthetik a munkájában. Elemében érzi magát, és örül majd az új kihívásoknak. Egy féltékeny kolléga viszont borsot törhet az orra alá, vigyázzon vele!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új szerelmi hódításra egyelőre ne nagyon számítson. Próbálkozásai nem igazán lesznek most tartósak. Egy régi szenvedély viszont újra lángra kaphat az életében. A hét közepén egy családtagja anyagi gondja húzza át a számítását és billenti ki az egyensúlyból a költségvetését.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap a Szűz jegyében áll, az ön hivatását jelző sorsterületen. Ez kicsit nehezíthet az életén… Feszegetnie kell a saját határait, és komoly kihívások elé néz. Lesz azonban sok segítsége is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedvező jelek mutatkoznak a hivatásában, de csak úgy tudja fülön csípni a szerencséjét, ha gyorsan alkalmazkodik az új körülményekhez, mert minden késedelem rontja az esélyeit. A hét második felében egy régen látott „ismerőse” végre veszi a bátorságot és megkeresi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg ötlete van, de ez az időszak sajnos nem alkalmas a megvalósításra. Legalábbis nem olyan ütemben, mint azt ön szerette volna. De néhány aprósággal már elkezdheti a nagy változást. A pénzügyei nagyon jól alakulnak!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Nap a Szűz jegyében áll, pontosan szemben önnel. Ez mindig a partnerkapcsolatos dolgokat hozza előtérbe, és ajtókat nyit meg más emberek felé. A szerelmi élete viszont kissé zűrzavarossá válhat, többen is meg szeretnék hódítani a szívét.

Borítókép: Shutterstock

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!