vár a strand

2020.05.26. 15:00

Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

Május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is.

Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.

Napközben napozás, strandolás, az aktívabb vendégeknek sportolási lehetőségek – strandröplabda, SUP, ping-pong, street workput pálya – majd egy romantikus vacsora a naplementében, este pedig holdfényes, Balaton–parti koktélozás

- egyelőre ezt kínálja a Balaton legszebb strandja, ahol

a rendelkezés szerint szintén csak augusztus 15-től indul be a nagy koncertszezon.

De addig is a megszokott hangulatról a parton live DJ szettekkel gondoskodnak a szervezők és kisebb rendezvények szervezésére is felkészültek, arra az esetre, ha hamarabb enyhítenék a korlátozásokat.

A Plázson természetesen már a május 29-i nyitástól kezdve minden szükséges intézkedést megtesznek a látogatók biztonsága érdekében.

Fokozott figyelmet fordítanak a megengedett látogatószám betartására, a távolságtartásra és a higiéniára.

Az extra higiéniai intézkedések megvalósításához partnerül szegődött a Sansín, mely környezetbarát fertőtlenítőszereket és a vendégek számára is elérhető kézfertőtlenítőket, szappanokat biztosít a Plázson.

További fejlesztések is történtek idén a Plázson.

A kínálat két újabb vendéglátó hellyel és balatoni panorámás vizesblokkokkal gyarapodott.

A pünkösdi hétvége idén egybe esik a Gyereknappal, ezért a Siófoki Nagystrand akciójának keretén belül a 14 év alatti gyerekek ingyen strandolhatnak a hosszú hétvégén. Ráadásul elindul óriáskerék is, amire 1500 Ft helyett 1000 Ft-ért ülhetnek fel az apróságok. A Siófok kártyával rendelkezők pedig továbbra is 50% kedvezménnyel vehetnek strandbelépőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!