Guruló Káma Szútra

2017.07.04. 11:01

Szexképekkel díszítik a Fiat 500-ast

Folyamatosan feszegeti a határokat a Garage Italia Customs nevű olasz tuningcég, amelynek legújabb alkotásait az a bölcsesség ihlette, amely szerint a nevetés és a szex jót tesz a testnek és a léleknek. Persze ez nagyon kényes téma, ezért egyelőre csak számítógépes grafikán léteznek a Fiat 500 alapján készített Kar_masutra nevű gépek.

Mediaworks Online /automotor.hu

Az olasz tuningcég azzal próbál meg a közfelháborodás és a cenzúra ellen tenni, hogy nem új, hanem több évszázados ábrázolásokat használnak; az egyik autóra az indiai Kama Sutra ábrázolásait, a másikra pedig 19. századi japán shunga fametszetek képei kerülnek. Ezek szabadon hozzáférhetőek mindenki számára, tehát túlságosan nagy meglepetést nem okozhatnak.

A két autótervhez rögtön három belső teret rajzoltak, úgy tűnik, a szexjátékszerekkel díszített belsőben ők sem teljesen biztosak. A másik két rajzon csak egyedi bőrkárpitot és a japán autó esetében a műszerfalon is megjelenő szexképeket látunk. Arról pedig egyelőre nincs hír, hogy ténylegesen megépíti-e a Garage Italia Customs a Fiat 500 Kar_masutra nevű alkotásokat.

További részletek az automotor.hu oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!