felhőtlen gyerekkor

2019.05.25. 08:42

Vidám délutánt töltöttek a sztárokkal a rászoruló gyerekek

Elő-gyereknapot szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet.

Fekete Daniel / MÖS

Forrás: MÖS

Fotó: Fekete Dániel

Gyermeknaphoz közeledve egymást érik az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatában a gyermekprogramok. A segélyszervezet munkatársai rászoruló családoknak átmeneti lakhatást nyújtó otthonaiban élők mellet az intézmények környezetében élő nehéz sorsú családok gyermekeit is bevonják a programokba.

Fotó: Fekete Dániel / MÖS

Ebbe a sorba illeszkedett a pénteken tartott budapesti rendezvény is, ahol mintegy 70 gyermek számára szerveztek vidám élménynapot. Az elő-gyermeknapra meghívott általános iskolások közül sokan a segélyszervezet által rendszeresen támogatott rászoruló családok tagjai, egy busznyi gyermek pedig a szervezet vidéki intézményeinek látóköréből érkezett a budapesti programra.

A gyermekekből összeállított csapatok sport-ügyességi, kézműves és kreatív játékhelyszíneken tölthették el a vidám gyermeknapi alkalmat. A játékba a Segélyszervezet önkéntesei között számos ismert sportoló, énekes és műsorvezető is bekapcsolódott, úgy mint Gyurta Dániel, Imre Géza, Kökény Bea, Szabó Gabriella, Szuromi Tímea, Pálinkás Gergely, Vastag Csaba, Wolf Kati, Nagy Ervin, Iszak Eszter, Mádai Vivien, Andor Éva, Rátonyi Kriszta és sokan mások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!