hogy kezeli a hírnevet?

2019.08.09. 22:25

Vidéken van az élet igazsága az Aranyélet sztárja szerint (videó)

Danis Lídia nevét sokan az Aranyéletből ismerték meg, ahol a kőkemény főhadnagyot, Jakab Erikát alakította. A színésznő azonban szöges ellentéte a filmben alakított karakterének, imádja a vidéki életet, szoros kapcsolatot ápol a testvéreivel és minden szabadidejét a kisfiával, Zsigával tölti. De vajon mik azok a legfontosabb értékek, amelyeket édesanyjától tanult meg és ő maga is szeretne átadni fiának? Válaszok az új Családvarázsban!

Egy csapásra lett országosan ismert Danis Lídia, pedig akkor már 15 éve színésznőként dolgozott. Állítja, hogy semmit nem változtatott rajta a hirtelen jött hírnév, még mindig ugyanaz a nő, aki azelőtt. Számára a nagysikerű magyar sorozat vegytiszta színészet és karakterkidolgozás volt, amelyben kaszkadőrökkel dolgozhatott, és ezt nagyon élvezte. Magával ragadó lelkesedéssel mesélt arról, hogy miért volt sorsfordító az életében ez a munka, amely végül színészi karrierjét is megalapozta. Elmondása szerint boldog, és büszke arra, hogy az Aranyéletről a legtöbb embernek ő jut eszébe.

A színésznő a legnagyobb rivaldafényben sem feledkezett meg a múltjáról, éppen ezért nagyon hálás természet.

„Olyan helyről jövök, ahol nem evidencia akár egy jólét, akár az, hogy én színésznő vagyok”

– mondta. Élete folyamán sokszor segítették édesanyja „útravalói”, aki rengeteg bölcsességgel látta el őt és két nővérét. A lányok nagyon komoly érzelmi intelligenciát, empátiát és emberszeretetet tanultak az anyjuktól, amit Lídia majd fiának, Zsigának is szeretne átadni. Nővéreivel egyébként felnőttként is imádják egymást, szinte minden nap beszélnek, ami a köztük lévő szövetséget csak még erősebbé teszi.

Lídia szerint 10 éves fia elég határozott – mint az apukája. „Azért is ülünk itt, és nem a Vígszínház előtt a Szent István körúton, mert az egész életemet úgy alakítottam, hogy a gyermekemnek a legjobb legyen.

Mindig az volt bennem, hogy vidék, falu: azt hiszem, hogy ott van az élet igazsága…”

A színésznő idén nyáron próbált tudatosan odafigyelni arra, hogy elég időt töltsön a családjával, és igyekszik ezeknek az együttléteknek megélni minden pillanatát.

Anya és fia láthatóan odavannak egymásért: Zsiga szerint édesanyját sokan dicsérik, ami jó érzéssel és büszkeséggel tölti el őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!