Ezt jósolják a csillagok

2017.07.04. 13:24

Zűrös hetük lesz a Kosoknak és a Rákoknak

Kíváncsi, hogy mit üzennek Önnek a csillagok ezen a héten? Lásson bele a jövőbe, amely csupán „egy kattintásnyira” van. Lesse meg heti horoszkóp-előrejelzésünket; így semmi sem maradhat titokban.

Mediaworks Online / astronet.hu

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem nevezhető csendesnek ez a hét: a Nap, a Mars és a Merkúr is támadja a Kos jegyét. Sok problémát jeleznek a bolygók. A párja is szeretne minél több időt önnel tölteni, ám a munkahelyén is sok feladattal látják el, ez pedig ellentmondásokhoz vezet. A családtagjainak van egy fontos terve, de ön most nem tud részt venni ebben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Komoly feladatot, nagy felelősséget igénylő megbízást kaphat. Ne habozzon elvállalni! Ha megterhelőnek is tűnik, fejlődési lehetőséget biztosít önnek. A Vénusz az Ikrek jegyébe lép a héten – egy kicsit féltékeny lehet a párjára, talán túl sokan legyeskednek körülötte. Próbáljon meg bízni benne!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz a hét közepén már az Ikrek jegyében jár, ám a Mars és a Plútó szemben állnak egymással, és veszekedéseket szítanak. Lehet, hogy Önt is megbántja valaki; ha lehetséges, kezelje helyén a dolgokat, legyen könnyedebb, vegye figyelembe, hogy a sértés talán nem is Önnek szólt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Feszülten indul ez a hét. Igyekezzen minimálisra csökkenteni az ezzel járó gondokat, őrizze meg a belső békéjét. Ön nem az a magabiztos fajta, most mégis képes lesz összeszedni magát. Jól is teszi, mert a következő napokban új munkát vagy legalábbis újfajta feladatot kaphat. Ha jól teljesít, az egyet jelent az előléptetésével.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr még ezen a héten átlép az Oroszlán jegyébe, ám a Mars és a Plútó még szemben állnak egymással. Ne tulajdonítson nagyobb jelentőséget egy pletykának, mint amennyit ér! Legjobb elviccelni az ilyen súlyú dolgokat. A hét második felében szokatlan dolgok történhetnek Önnel, amelyek miatt egy kicsit átértékeli a helyzetét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A hét elején többen is válaszra várnak Öntől egy fontos ügyben. Gondolja át alaposan, hogy kinek milyen tanácsot ad. A Merkúr jegyet vált a hét második felében. Csütörtökön és pénteken alkalma nyílik arra, hogy kiszabaduljon a taposómalomból, és legalább egy rövid kiruccanásra menjen. Használja ki az alkalmat!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz jegyet vált, és az Önnel harmonizáló Ikrek jegyében folytatja útját. Ráférne már önre egy kis pihenés. Ha teheti, vegyen ki szabadságot, vagy legalább a hétvégéjét tervezze hosszabbra. Ha sokáig halogatja, a kimerültség betegség formáját öltheti. Előzze meg a bajt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpió jegyének két uralkodója szemben áll egymással – ellentmondásos érzések kerítik hatalmukba, főleg a párkapcsolatában mutatkozhat ez meg. Ezt a feszültséget a legjobb tornával, úszással levezetni, de egy kiadós séta is megteszi. Az is jót tesz majd, ha naponta pár órát napozással tölt majd.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Változások előtt állhat. Eddig mindig olyan könnyen döntött, mostanában azonban egyre nehezebben megy ez Önnek. Talán segít a mérlegelésben, ha listát készít. Nagyon fontos, hogy végül tartsa magát az elhatározáshoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Plútó, amely a Bak jegyében áll, szembe került a Marssal. Ez nehéz helyzet elé állíthatja Önt. Próbáljon meg ügyesen taktikázni! Legjobb, ha kezébe veszi az élete irányítását, és az anyagi biztonságra helyezi a hangsúlyt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Vénusz ezen a héten átlép az Ikrek jegyébe. Ön is, mint mindenki, nagyon vágyik a szeretetre, de néha túlságosan független és erős, ezzel megtéveszti a párját, aki talán úgy érzi, nincs is szüksége rá. A következő napokban közelebb kerülhetnek egymáshoz! A hivatásában komoly sikerek várják, most tényleg learathatja a babérokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Mars a Rák jegyében áll, szemben van a Plútóval. Ez a végletesség fényszöge, és komoly takarékossági intézkedéseket igényel öntől is. Ha lehet, csak apró meglepetéseket vásároljon a szeretteinek, ne költsön többet, mint amennyit megengedhet magának.

További horoszkópokért és elemzésekért kattintson az astronet.hu oldalára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!