Foci-Eb 2021

2021.06.12. 17:38

Szalai Attila: Mesut Özil is szurkol a magyar válogatottnak

A portugálok elleni, jövő keddi Eb-meccsre készülő magyar labdarúgó-válogatott két játékosa, Bogdán Ádám és Szalai Attila válaszolt szombaton az újságírók kérdéseire Telkiben.

A magyar válogatott középhátvédje, Szalai Attila már nagyon várja, hogy elérkezzen a Portugália elleni mérkőzés napja. A Fenerbahce játékosa elmondta: a napokban egyik neves csapattársa is jókívánságait küldte a csapat számára.

„Mesut Özil sok sikert kívánt nekünk az egész Európa-bajnokságra. Azt is elmondta, a törökök és a németek mellett nekünk is fog szorítani.”

Szalai Attila újságírói kérdésre elmondta, ahhoz, hogy idáig jutott, rengeteget köszönhet édesapjának, a szintén válogatott labdarúgónak, Id. Szalai Attilának.

„Olyan dolgokat tudott nekem átadni egészen kis koromtól kezdve, amit nem minden gyerek kaphat meg. Megtanultam édesapámtól, hogyan kell megfelelően edzeni, regenerálódni, vagy éppen étkezni. Egyébként a mai napig rengeteg különedzést végzünk, ha van rá időnk. Azt tudni kell rólam, hogy kis koromban, mivel hamar megnőttem, koordinációs problémáim adódtak, de apa segítségével mindent gyorsan tudtunk fejleszteni, korrigálni.”

A hátvéd a csapat sikerének kulcsát is összefoglalta röviden a sajtóeseményen.

„Tökéletesek kell lennünk, mentálisan és fizikai felkészültséget tekintve is.”

A hátvéd már nagyon várja, hogy a csapat hatvanezres tömeg előtt június 15-én kifuthasson a pályára a Portugálok ellen.

„A stadionunk és a szurkolóink is fantasztikusak” – zárta szavait.

A sajtótájékoztató másik résztvevője, Bogdán Ádám nyilatkozatát az NSO-n olvashatja, ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!