Vb-2022

2022.12.03. 15:15

Két brazil játékos számára is befejeződött a katari torna

A brazil labdarúgó-válogatott két sérült játékosa, Alex Telles és Gabriel Jesus számára is befejeződött a katari labdarúgó-világbajnokság.

MTI

A brazil Gabriel Jesus-nak (j) a kameruniak ellen ért véget a torna

Forrás: MTI/AP

Fotó: Andre Penner

A Kamerun ellen pénteken 1-0-ra elveszített csoportmérkőzés második játékrészében megsérült két futballista egészségi állapotáról szombaton közölt információt a brazil szövetség.

A védő Alex Tellest az 54., míg a csatár Gabriel Jesust a 64. percben kellett kényszerű okból lecserélni, amelyet követően mindketten térdsérülésre panaszkodtak.

A dél-amerikaiak két győzelemmel és egy vereséggel végeztek csoportjuk élén, és hétfőn a dél-koreai csapattal találkoznak a nyolcaddöntőben.

A vb korábbi szakaszában megsérült játékosaik közül Danilo már társaival edzhet, és a brazil keret orvosai Neymar visszatérését, valamint hétfői játékát sem tarják eleve kizártnak. Függetlenül attól, hogy a Paris Saint-Germain sztárja múlt csütörtökön szenvedett bokasérülést, és azóta még nem végezhetett labdás edzést.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!