Vb-2022

2022.12.03. 10:48

Öltözőbe menekült a bíró az uruguayi játékosok elől, Cavani dühében zúzott is + videó

Az uruguayi válogatott ugyan kétgólos győzelmet aratott a ghánai csapat felett a katari labdarúgó-világbajnokság pénteki napján, ennek ellenére kiesett a H csoportból, ahogy afrikai riválisa is. A vereséget nagyon nehezen viselték az dél-amerikai játékosok, Edinson Cavani például az öltözőbe menet felborította a VAR-monitort.

HEOL

Az uruguayi Diego Godín (b) és Luis Suárez is kiborultak az eredményen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Tolga Bozoglu

Teljesen érthetetlen volt, ami a meccsen történt. Bár elvileg a FIFA ügyel arra, hogy az utolsó fordulóban a második félidő is egyszerre kezdődjön, most sikerült elérni, hogy amikor a Dél-Korea-Portugália meccsen véget ért a hosszabbítás, az uruguayi meccsen még a tíz perces ráadás el se kezdődjön – írta az Origo Sport.

Mint fogalmaztak, az uruguayiaknak tíz percük volt még a másik meccs vége után, hogy gólt lőjenek, de ez nem sikerült. Ebben pedig nagy szerepet játszott a nagyon gyenge német bíró, aki az első félidőben nevetséges 11-est adott Ghánának, majd a másodikban kétszer sem adott a dél-amerikaiaknak. A lefújás után Suárezék meg is rohanták a bírót, aki futásba kezdett: bemenekült az öltözőbe.

Az Origo Sport arról is beszámolt, hogy az öltözőbe menet pedig Edinson Cavani nem bírt az érzelmeivel, és felborította a videózásra szolgáló készüléket.

 

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!