Vb-2022

2022.12.10. 21:20

Olyan rekordot állít be egy holland szurkoló, amit biztos nem überel egy hamar senki sem

Katarban a stadionok közelsége egyedülálló lehetőséget kínált erre.

HEOL

Nem mindennapi célt tűzött ki maga elé az eltökélt szurkoló

Forrás: Gulf-Times/Twitter

Az Origo.hu számolt be arról, hogy a 24 éves Ruben Slotnak az (volt) a célja Katarban, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon mind a 64 mérkőzésből lásson legalább részleteket a helyszínen – eddig sikerült is megvalósítania a tervét. 
Slot, mint a 433-as futballplatform egyik videókészítője olyan világrekordot állít fel, amelyet valószínűleg soha többé nem sikerül megdönteni: mind a 64 világbajnoki mérkőzésen részt vesz – ezt még a csoportkörök utolsó fordulójában is teljesítette, ugyanis

Mint írják, a szállodaszobájából csodálatos kilátás nyílik a városra, de eddig ezt nem igazán volt ideje élvezni, hiszen szinte folyamatosan úton volt. A 16 nap alatt lezajlott 56 vb-mérkőzés után némi fizikai kényelmetlenséget tapasztalt, ugyanis panaszkodott a stadionok üléseire.

„Fáradt vagyok, nagyon fáradt - mondta a fiatal holland, aki már vágyott a pihenőnapra ezen a világbajnokságon. –
Nem számítottam rá, hogy ennyi energiát vesz igénybe. Nagyon hosszú napok teltek el. Már azt sem tudom megmondani, melyik párharcot láttuk két napja." - idézte az Origo. Kiemelték: a menet közben Ronaldo 2002-es frizurájára váltó Slot a túrájának köszönhetően kapott már tippeket a világbajnokság nagyköveteitől, David Beckhamtől és Yaya Tourétól, de kezet fogott Ronald de Boer-ral és Cafúval is.

 

Címkék#Katar 2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!