Vb-2022

2022.12.01. 16:30

Rejtelmesen sugdolóznak: Lewandowski vissza akarja csábítani a Barcához Messit? + videó

Az argentin labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott szerdán a lengyel csapat felett a katari világbajnokságon, így első helyen jutott nyolcaddöntőbe a C csoportból, míg riválisa - Mexikóénál jobb gólkülönbségével - veresége ellenére másodikként ugyancsak a legjobb 16 közé lépett. A meccs után Lionel Messi és Robert Lewandowski összeölelkezett és egymás fülébe súgott valamit.

HEOL

Messi és Lewandowski sugdolózott

Forrás: ANADOLU AGENCY VIA AFP/2022 ANADOLU AGENCY/FAREED KOTB

Vélhetően soha nem tudjuk meg, hogy pontosan mit, de nem lennék meglepődve, ha a lengyel klasszis arról győzködte volna a PSG klasszisát, hogy térjen vissza a Barcelonához - írja az Origo Sport.

A találkozó után természetesen megkérdezték az újságírók a tizenegyest hibázó Messit, hogy miről beszéltek Lewandoeskival a lefújást követően.

„Semmi különös nem történt. Úgy tanultam, hogy ami a pályán történt, az ott is marad. Ugyanez igaz az öltözőben történetekre is. Soha nem fogom felfedni, mit mondtunk egymásnak” - árulta el Messi.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!