Friss hírek

2006.01.10. 08:16

Az MSZP-nek is dolgozik a 'vizslás' nyomda

"Van piros és narancs színű festékünk is", mondta a Népszabadság tudósítójának nyilatkozva Gárván János, akinek a nyomdájában készül a Magyar Vizsla című, politikai vihart kavart kiadvány.

BAMA

Gárván János, a nyomda tulajdonosa a lapnak elmondta: a fia volt Pesten decemberben, és ő tárgyalt a Fidesz székházában a párt úgynevezett direct mail üzeneteiről. A Fidesz ugyanis januárban több millió személyes levélben fordul a választókhoz. A tárgyalás közben hívta a fiút a Magyar Adózók Érdekvédelmi Szövetségének képviselője, és azt kérte, hogy - mivel a Vizsla első számával gondok adódtak - a másodikat küldje el a postának, mert az látni szeretné. A fiú engedélyt kért, és elfaxolta a nála lévő példányt. Gárván János közölte: nem gondolta, hogy ennek ilyen politikai következményei lesznek. Hangsúlyozta: az MSZP-nek is dolgoznak, már három éve ők nyomtatják a szocialisták Baranya megyei plakátjait és szórólapjait. "Van piros és narancsszínű festékünk is", mondta. Gárván János magát baloldali érzelműnek tartja, a fiát a polgári oldalhoz tartozónak. Állítása szerint épp a baloldali érzelmei miatt távolították el 1991-ben az APEH megyei igazgatósága éléről. Közölte: a Vizsla nyomtatásáért nem egészen tízmillió forintot kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!