Friss hírek

2006.01.23. 08:02

Bemutatták a Fidesz fővárosi jelöltjeit

A Fidesz fővárosi jelöltjei között több, már ismert parlamenti, illetve fővárosi képviselő, kerületi polgármester, alpolgármester is található.

BAMA

Az 1-es választókörzetben Nagy Gábor Tamás, a budavári önkormányzat polgármestere, a 2-es választókörzetben Balsai István, a 7-es választókörzetben Rogán Antal, a 8-as választókörzetben Illés Zoltán, a 10-es választókörzetben Fónagy János, a 15 választókörzetben Deák András, a 18-as választókörzetben Pokorni Zoltán, a 19-es választókörzetben Kosztolányi Dénes, a 24-es választókörzetben Tirts Tamás, a 31-es választókörzetben Németh Szilárd jelenlegi parlamenti képviselők a Fidesz jelöltjei.

Kupper András, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ frakciójának vezetője a főváros 17-es választókörzetének jelöltje, a 27-es választókörzet jelöltje a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ frakciójának helyettes vezetője, Ughy Attila, míg a 32-es választókörzetben Németh Zoltán, fővárosi képviselő a jelölt.

Új jelölt a 3-as választókörzetben Menczer Erzsébet, a 4-es választókörzetben Bús Balázs, 5-ös választókörzetben Hollósi Antal, 6-os választókörzetben Mihály Zoltán, a 9-es választókörzetben Kecskés Gusztáv, a 11-es választókörzetben Beke Pál, a 12-es választókörzetben Ferencváros alpolgármestere Zombory Miklós, a 13-as választókörzetben Kammerman Csaba, 14-es választókörzetben György István, a 16-os választókörzetben Kristóf József, a 20-as választókörzetben Rétvári Bence, a 21-es választókörzetben Zugló polgármestere, Rátonyi Gábor, a 22-es választókörzetben Kulcsár József, a 23-as választókörzet László Tamás, a 25-ös választókörzet Riz Levente, a 26-os választókörzetben Kucsák László, a 28-as választókörzetben Tarnai Richárd, a 29-es választókörzetben Földesi Gyula, a 30-as választókörzetben pedig Horváth József. (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!