Friss hírek

2006.01.23. 08:57

Demszkynek tetszettek a Jean-viccek

Demszky Gábor főpolgármester helyteleníti, hogy a Budapesti Riportnak az ő arcképével megjelenő plakátjait leszedette a főváros tulajdonában lévő BKV Rt. - hangzott el a HírTV-ben vasárnap.

BAMA

A vasárnap megjelent ingyenes lap tulajdonosait a plakátokat ragasztó alvállalkozó értesítette arról, hogy a BKV szedette le a reklámanyagot.

A BKV főosztályvezetője, Kotulyák Tamás email-ben úgy fogalmazott: a társaság területén semmiféle Demszky Gáborral kapcsolatos kampány ne jelenjen meg, amennyiben kikerültek ilyen plakátok, úgy azokat sürgősen le kell szedetni - hangzott el a kereskedelmi televízióban.

Demszky Gábor a HírTV-ben cáfolta, hogy személyesen kérte volna a plakátok eltávolítását a BKV-től. "Az ilyen állításokat igazolni kell, bizonyítani kell, természetesen nem igaz. Olyannyira nem igaz, hogy én magam helytelenítem, hogy a BKV által tulajdonolt Peron Kft. így intézkedett" - mondta a főpolgármester.

Az ATV-ben Demszky Gábor azt hangsúlyozta, hogy nagyon-nagyon bízik a választókban, akik nem akarják, hogy visszajöjjenek politikai ellenfelei, azok, "akik elbújnak most Magyar Vizsla mögé, Budapest Riportnak a kiadója mögé, lejárató újságokat adnak ki, plakátháborút folytatnak ellenem". (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!