Friss hírek

2006.01.23. 13:03

Egyre több út járhatatlan Borsodban

A hó, illetve a hófúvás miatt nem lehet megközelíteni Tiszakeszit, Tiszalúcot, Zalkodot, Hernádpetrit, Borsodgesztet, Egerlővőt, Borsodivánkát, Négyest, Tiszabábolnát, Ároktőt, Istvánmajort, Tardot, Cserépváralját, Girincset és Kiscsécset.

BAMA

A hófúvás miatt egyre több út válik járhatatlanná Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és egyre több település megközelíthetetlen - közölte az Állami Közútkezelő Kht. ügyeletese. Csaknem kéttucatnyi úton nem lehet közlekedni személyautóval, elsősorban a dél-borsodi térségben, a Zemplénben, Abaújban, a Hernád-völgyében egyre több út válik járhatatlanná. Nem lehet közlekedni a Hernádnémeti-Tiszalúc, a Hernádszentandrás-Pere, az Abaújkér-Aranyospuszta, a Vilmány-Fony, a Megyaszó-Legyesbénye, a Kisrozvágy-Semjén közötti úton. Ugyancsak járhatatlan a Lácacséke-Dámóc, a Nagyhomok-Cigánd, a Forró-Fancsal, a Mezőnagymihály-Mezőkeresztes, a Mezőcsát-Ároktő, a Köröm-Tiszalúc, a Hejőpapi-Hejőbába, az Egerlövő-Borsodivánka, a Büttös-Szemere, az Emőd-Istvánmajor közötti út egy-egy szakasza. A Tiszalúc-Kesznyéten, a Mezőcsát-Tiszapalkonya, a Sajólád-Bőcs közötti út szintén járhatatlan, miként igen sok bekötőút is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!