Friss hírek

2006.01.17. 20:51

Feketelista készül a budapesti cégekről

Februártól a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) honlapján nyilvánosságra hozzák a fogyasztóvédők által határozatban elmarasztalt budapesti cégek nevét - közölte Baranovszky György, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) ügyvezető elnöke.

BAMA

A fogyasztókkal szemben (elsősorban a minőségi kifogások intézése során) jogszabályba ütköző magatartást tanúsító cégek, kereskedők nevét, valamint a velük szemben felmerült panaszokat tesszük közzé a FEOSZ honlapján - mondta Baranovszky György, aki egyben a fogyasztóvédelmi ügyekben alternatív vitarendező fórumként működő Budapesti Békéltető Testület (BBT) elnöke is. Hozzátette: eddig a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) honlapján lehetett megtalálni az érintett gazdasági társaságok nevét, februártól a lista a FEOSZ honlapján is elérhető lesz, jelenti a CENA hírügynökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!