Friss hírek

2006.01.20. 06:28

Hazatelefonált a túlélő

A Hejce közelében csütörtök este lezuhant szlovák katonai szállítógép tragédiájának egy túlélője van, aki a koponyáján megsérült és megégett, életveszélyes állapotban szállították Kassára.

BAMA

Röviddel a szlovák katonai szállítógép magyarországi lezuhanása után egy túlélő hazatelefonált a feleségének, akivel közölte, hogy a gépük az előző percekben lezuhant, és kérte: azonnal riassza a szlovák légierőt és a rendőrséget - adta hírül a közszolgálati Magyar Televízió.

Michaela Farkasová, a túlélő felesége egy szlovák hírtelevízió 23 órakor kezdődött hírműsorában telefonon mondta el, hogy este, körülbelül 19.30-kor a férje hazatelefonált és közölte vele: a repülőgépük néhány perce lezuhant, és ő túlélte a balesetet, de semmi egyéb információja nincs, mert csak abban a percben tért magához. A katasztrófa túlélője ezen kívül csak azt tudta közölni a feleségével, hogy valahol erdős területre zuhantak. A beszélgetés ekkor megszakadt, a feleség azóta hiába hívja a férje mobiltelefonjának számát.

Csak feltételezni lehet, hogy a túlélő azonos azzal a sérülttel, akit Kassára szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!